Posle nekog vremena, evo mesta na kome me možete pronaći na Internetu. Ovo će biti mesto na kome ćete naći veliki broj zamivljivih stvari, linkova, slika, tema, događanja i naravno ljudi koje volim i poštujem...

Ja sam Nemanja Terek, živim u Pančevu, u Srbiji. Studiram prava na Univerzitetu u Beogradu i radim na Radio Pančevu [92.1 FM]
Na internteu sam prisutan od 1999. Tokom proteklih godina, moja intresovanja bila su usmerena na web dizajn kao i grafički dizajn. Iza sebe imam veliki broj realizovanih projekata web dizajna i grafičkog dizajna u okviru više dizajnerskih timova.

1999. godina bila je i godina u kojoj je bombardovana Srbija. Pošto je u Srbiji na vlasti bio Milošević, počeo sam da budem angažovan u Pokretu "Otpor". Srećom, 5. Oktobra 2000. godine, Miloševićeva era u Srbiji je završena. Kao logičan sled ovih aktivnosti usledilo je moje intresovanje za politiku.

Danas sam aktivan u političkoj stranci G17 PLUS, ovde u Pančevu, gde sam član Opštinskog odbora. Nadam se da ću kroz politički angažman uspeti da promenim stvari na bolje, ovde, u svom gradu i u svojoj zemlji. To je osnovna ideja mog bavljenja politikom.

Moja želja je da ovo postane prostor za sve prijatelje sa mreže i van nje i mesto na koje ćete rado dolaziti...